Чернігівська область: у водоймах потонуло 2 людей

Чернігівська область: у водоймах потонуло 2 людей

12.08.15 14:31 0 612
Нажаль, трагічна статистка загибелі людей у водоймах Чернігівщини кожного дня невпинно зростає. Причина цьому одна - нехтування громадянами заходів безпеки під час купання. Слід зазначити, що лише з початку серпня у річках та озерах області потонуло 8 громадян.

9 серпня о 16:30 в річці Сейм біля с. Митченки Бахмацького району потонула 41-річна місцева жителька. Жінка пішла покупатись до водойми, незважаючи на відсутність елементарних навиків плавання. Родичі, з якими вона відпочивала, так і не побачили за яких обставин сталася трагедія.

10 серпня о 10:00 в річці Десна біля с. Леньків Новгород-Сіверського району місцеві жителі виявили тіло 59-річного мешканця обласного центру, який потонув під час купання 9 серпня.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на воді. Не купайтесь у необладнаних та незнайомих місцях, уникайте місць зі швидкою течією та там, де є водоверті або слизьке дно. Не запливайте далеко від берега та не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: Львівська область: за ...

КОМЕНТАРІ