Чернівці прощаються з легендарною розвідницею

Чернівці прощаються з легендарною розвідницею

13.08.15 11:24 0 1049
12 серпня в останню путь громада Чернівців проводжатиме легендарну розвідницю, палку патріотку України, відважну Настю Горбачову, яка загинула в зоні АТО.

Боляче, коли йдуть найкращі – щирі, чесні, мужні, відкриті, сповнені прагнення жити, кохати, творити. Страшно, коли разом з молодим дівочим життям обривається паросток ще ненародженої дитини. Немає цьому виправдання, розуміння, рятує від відчаю лише віра у Божу праведну волю.

У Насті була непроста доля. Усі життєві випробування вона пройшла гідно, з честю.

У пеклі війни Настя опинилися за покликом душі і була справжнім захисником України, воїном правди і добра. Тендітна дівчина стала відважним розвідником, підтримкою і опорою для бойових побратимів, прикладом і надією для земляків.

Пысля двох поранень вона поверталася у бойовий стрій і залишалася на бойовій вахті. Тут вона зустріла кохання, відчула перший дотик материнства і неймовірну цінність людського життя.

Чернівецька громада схиляє голову перед величчю подвигу дівчини, яка до останньої краплі життя служила Україні, її незалежності та свободі.

Подвиг Насті Горбачової став славною сторінкою літопису історії Чернівців і ніколи не буде забутий.

Чернівчани, твої побратими, друзі пишаються тобою, Лиса! Спочивай з миром! Герої не вмирають, вони відлітають у вічність!

Чернівці і чернівчани завжди пам'ятатимуть і будуть вдячні тобі, Настя!

Прощання з Настею Горбачовою відбудеться з 12.00 до 15.00 в Соборі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ на вулиці Руській.

Від Собору траурна процесія пішою ходою рушить до пам'ятника Тарасу Шевченку, де Насті останню шану віддадуть її бойові побратими, друзі, волонтери, чернівчани.

Церемонія поховання розпочнеться о 16.00 на Алеї Героїв на Центральному кладовищі Чернівців.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Вінничині зведення ...

КОМЕНТАРІ