В Чернівецькій області на початку жовтня у Сєверодонецьку запрацюють два додаткові пункти тимчасового перебування переселенців,- Олег Мельчуцький

В Чернівецькій області на початку жовтня у Сєверодонецьку запрацюють два додаткові пункти тимчасового перебування переселенців,- Олег Мельчуцький

13.08.15 15:45 0 609
12 серпня Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький відвідав два резервних пункти прийому та тимчасового перебування переселенців у м. Сєверодонецьк, які наразі облаштовуються та будуть відкриті на початку жовтня 2015 року.

“У цих пунктах будуть створені всі умови для комфортного тимчасового перебування людей, які переміщуватимуться зі Сходу України до інших регіонів. Таким чином, у разі загострення ситуації та збільшення кількості переселенців, ми матимемо резервні місця для короткострокового розміщення людей до того моменту, коли буде вирішено питання про їх переміщення в інші області”, - зазначив Олег Мельчуцький.

Зокрема, один пункт розміщуватиметься на території 51 Державної пожежно-рятувальної частини і зможе розмістити близько 150 осіб. На даний час там проводяться ремонтні роботи, замінено всі вікна, ведуться оздоблювальні роботи. Планується обладнання кухонь, санвузлів, душових.

Другий пункт для тимчасового перебування переселенців створюється на полігоні 1 Державного пожежно-рятувального загону м. Сєверодонецьк. Там розгорнуто 6 житлових наметів, у яких можна розмістити до 150 осіб. Крім того, споруджується медичний намет та їдальня. Наразі там тривають роботи щодо обладнання душової, планується встановлення генератору для забезпечення автономного електроживлення. Всі намети обладнано спеціальними обігрівачами.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ