Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 5 пожеж

13.08.15 12:23 0 586
Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Так, 11 серпня в місті Новоселиця сталася пожежа в гаражі. Загорання виникло через спалювання сухої трави, звідки вогонь перекинувся на гараж. Оскільки сам гараж був дерев’яний і сильно захаращений, вогонь за лічені хвилини поширився по всій будівлі і перекинувся на ще 3 сусідні гаражі. Люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь поширився на площу 70 кв.м.. Вже за 4 хвилини після повідомлення про пожежу на місці події працювали вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця. Люди не повідомили рятувальникам, що в гаражі, в якому виникла пожежа, знаходився балон з газом та каністри з легкозаймистими речовинами, тому під час ліквідації пожежі стався вибух балону. На щастя, при цьому ніхто не постраждав. Лише після цього, громадяни повідомили рятувальникам, що всередині гаражу можуть знаходитися ще легкозаймисті речовини. Тому вогнеборці відразу винесли ємності на вулицю та охолодили їх. Рятувальники локалізували пожежу, не допустивши розповсюдження вогню. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покриття гаражу, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни. Рятувальники врятували від знищення 2 автомобілі, які знаходилися в гаражах і які вогнеборці відкотили у безпечне місце.

Того ж дня 2 пожежі виникли в Заставнівському районі і в обох випадках горіла суха трава. Так, в селі Васловівці Заставнівського району горіла трава на площі 4 га., а в селі Погорілівка Заставнівського району вогнем була охоплена суха трава на площі 2 га. На ліквідацію пожежі виїжджали рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна, які ліквідували небезпеку. Вогнем знищено суху траву.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли минулої доби, вогнеборці врятували від знищення 1 будівлю та 2 одиниці техніки. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ