На Вінничині субсидії повинні бути доступними для всіх (+фото)

На Вінничині субсидії повинні бути доступними для всіх (+фото)

13.08.15 13:39 0 532
На цьому наголосив голова облдержадміністрації Валерій Коровій під час ознайомлення з роботою Центру надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької райдержадміністрації.

Спілкуючись із представником місцевого управляння праці та соціального захисту населення, який надає послуги у Центрі, Валерій Коровій зауважив, що нині на Вінниччині субсидії отримують понад 120 тисяч родин. За спрощеним порядком на призначення субсидій з 1 травня звернулося 91444 сімей краю, з них 77815 призначено державну фінансову допомогу. Більше того 48848 родин житлові субсидії призначено автоматично без звернення до соціальних органів .

«За нашими підрахунками з початку опалювального сезону кількість родин, які звертатимуться за субсидіями може зрости у 2 рази - до 300 тисяч. Однак нині потрібно доносити вичерпну інформацію до кожної людини, щодо нарахування та отримання житлових субсидій. Потрібно розповідати, що наразі діє новий порядок призначення даної фінансової державної допомоги. Потрібно заповнити нові бланки заяв та декларацій. В декларації уже не потрібно вказувати свої доходи, а лише місце роботи» - наголосив Валерій Коровій.

Щодо роботи Центру надання адміністративних послуг Мурованокуриловецької райдержадміністрації, то нині як розповіли представники районної влади, тут надається 69 адміністративних послуг управліннями, відділами, структурними підрозділами райдержадміністрації та органами виконавчої влади, згідно меморандуму. Станом на 1 серпня в «Прозорому офісі» надано 3139 адміністративних послуг.

Також перебуваючи в Мурованокуриловецькому районі, голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав лікарню планового лікування. В медичному закладі керівник виконавчої гілки обласної влади поспілкувався з трудовим колективом. Він окреслив основні пріоритетні напрямки над якими нині працює область, це і забезпечення безпеки громадян, і боротьба з корупцією, яка включає самоочищення органів влади, передусім, правоохоронних. Акцентував увагу і на побудові спільної стратегії розвитку району зокрема та області в цілому.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Можливість ...
Наступна новина: В Рівному відтепер ...

КОМЕНТАРІ