В Житомирській області рятувальники вивільнили з квартирного полону 5-річну дівчинку

В Житомирській області рятувальники вивільнили з квартирного полону 5-річну дівчинку

13.08.15 14:21 0 580
11 серпня о 17:08 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир районного центру залишились зачиненою 5-річна дівчинка. До служби порятунку «101» зателефонувала її мама. Жінка вийшла на кілька хвилин до сусідки по сходовій клітині та злегка причинила двері. Коли ж повернулася назад, то не змогла увійти в оселю. Спочатку вона намагалася самотужки потрапити до житла, але намагання виявились марними. Тому мати викликала на допомогу рятувальників.

Останні, прибувши до місця виклику, з’ясували, що квартира знаходиться на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Надзвичайники прийняли рішення потрапляти в помешкання через вікно, не ламаючи вхідні двері. За допомогою трьохколінної драбини вони дісталися балкону. Його двері також були прочинені, тому рятувальникам вдалося дістатися всередину, не використовуючи спеціальне обладнання та не псувати майно в оселі.

Дівчинка ховалася в кутку та кликала маму. За її словами, вона зачепила клямку та наглухо зачинила квартиру, а для того щоб зрушити клямку у зворотному напрямку необхідно прикласти фізичну силу. Допомога медиків дитині не знадобилася. Щаслива мати щиро подякувала рятувальникам за оперативну та професійну роботу.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Акція ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ