На Хмельниччині рятувальники здійснили рейди щодо недопущення спалювання стерні

На Хмельниччині рятувальники здійснили рейди щодо недопущення спалювання стерні

13.08.15 08:01 0 599
З метою запобігання порушень виникнення пожеж післяжнивних залишків співробітники Ізяславського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області проводяться профілактичні рейди та інформаційно-роз’яснювальну роботу серед робітників аграрних фірм та пересічних громадян.

11 серпня рятувальники Ізяславщини здійснили черговий рейд. На цей раз до поля зору вогнеборців потрапило СТОВ «Слава» Ізяславського району.

Під час заходів основна увага приділялася спалюванню стерні. Незважаючи на заборони, щороку після збирання врожаю виникає ця проблема. А безконтрольне випалювання стерні може призвести до пожежі на сусідніх полях або в лісосмугах, вогонь може перекинутися на розташовані поруч житлові та господарські будівлі, сади тощо.

Тому вогнеборці наголошують на недопустимості її спалювання, про необхідність дотримання норм та правил пожежної безпеки не лише в період збирання врожаю, а й після нього.

Рятувальники ДСНС вкотре звертаються до всіх мешканців краю, до власників полів, а також до працівників сільгосппідприємств, дотримуйтесь основних правил пожежної безпеки!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ