На Хмельниччині рятувальники здійснюють профілактичні патрулювання лісових масивів

На Хмельниччині рятувальники здійснюють профілактичні патрулювання лісових масивів

13.08.15 15:29 0 676
У зв’язку із спекотними погодними умовами рятувальники ДСНС постійно здійснюють патрулювання в лісах, лісосмугах, паркових зонах, аби попередити виникнення пожеж та навчити громадян правилам пожежної безпеки.

З цією метою, 12 серпня новоушицькі рятувальники спільно із лісниками місцевого держлісгоспу здійснили патрулювання в лісовому масиві поблизу с. Браїлівка та с. Цівковець, Новоушицького району.

Під час патрулювань рятувальники ДСНС розповсюдили серед відпочиваючих та мешканців найближчих до лісових масивів населених пунктів застережливі листівки із основними вимогами правил пожежної безпеки під час пожежонебезпечного періоду, а також роз’яснили громадянам правила поведінки в екосистемах. Зокрема, застерегли, що в’їзд до лісу автотранспортом та розведення багать у пожежонебезпечний період категорично заборонено, окрім обладнаних для відпочинку та спеціально визначених місць.

В ході проведення патрулювань окремо була звернута увага громадян на дотриманні елементарних правил безпеки під час відпочинку та полюванні на території лісового фонду.

Слід зазначити, що відповідні заходи працівниками Служби порятунку проводяться по всій території області та триватимуть впродовж усього пожежонебезпечного періоду, адже це допоможе нашим краянам краще усвідомити, яку біду несуть із собою не загашені багаття чи недбало кинутий недопалок.

Шановні громадяни! Пам’ятайте: саме Ваші розсудливі дії допоможуть запобігти виникненню пожеж у природних екосистемах.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ