На Хмельниччині рятувальники продовжують профілактичну роботу в місцях збирання зернових

На Хмельниччині рятувальники продовжують профілактичну роботу в місцях збирання зернових

13.08.15 14:22 0 619
З метою моніторингу стану пожежної безпеки рятувальники Віньковецького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області здійснили рейди у місцях збирання врожаю зернових культур.

Під час проведених заходів рятувальники були приємно здивовані відповідальним ставленням деяких керівників сільгосппідприємств до виконання правил пожежної безпеки та створенням всіх необхідних умов для запобігання виникненню пожеж: зернозбиральна техніка укомплектована первинними засобами пожежогасіння, технічний стан транспорту відповідає нормам пожежної безпеки, вогнегасники у відмінному стані, виконане оборювання по всьому периметру полів.

У свою чергу рятувальники здійснили інформаційно-роз`яснювальну роботу з працівниками сільськогосподарських підприємств, під час чого розповсюдили серед них пам’ятки та листівки застережливого характеру. Співробітники ДСНС застерегли керівників агропідприємств про заборону спалювання стерні та післяжнивних залишків, адже незважаючи на всі заборони, щороку після збирання врожаю виникає багато пожеж, які неодноразово призводять до пожеж на сусідніх полях або в лісосмугах.

Рятувальники ДСНС закликають керівників агропідприємств посилити охорону місць збирання зернових культур, а працівників суворо дотримуватись правил пожежної безпеки. Шановні громадяни! Запам’ятайте: категорично забороняти несанкціоноване випалювання сухої рослинності та стерні, адже це може призвести до катастрофічних наслідків.

Віньковецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ