Закарпаття: за кожним фактом виявлення контрабанди правоохоронцями сусідніх країн,прокуратура області буде розпочинати кримінальне провадження – Володимир Янко        

Закарпаття: за кожним фактом виявлення контрабанди правоохоронцями сусідніх країн,прокуратура області буде розпочинати кримінальне провадження – Володимир Янко     

13.08.15 17:14 0 609
12 серпня, у прокуратурі Закарпатської області під головуванням Володимира Янка відбулась нарада керівників правоохоронних органів краю, основною і єдиною темою якої стало звернення прокурора області до керівників Закарпатської митниці ДФС та Мукачівського і Чопського прикордонних загонів з вимогою змусити працювати своїх підлеглих якісно, професійно та в рамках закону.

«Я попереджаю Вас, що так як це було вчора, так буде й надалі: по кожному факту затримання контрабанди митниками чи прикордонниками сусідніх країн прокуратурою області будуть розпочинатись кримінальні провадження та проводитись досудове розслідування по фактах зловживань службовим становищем або службової недбалості, відповідно до ст.364 та ст. 367 КК України», - відкрив нараду прокурор області Володимир Янко.

«Ми вже домовились із офіційними представниками сусідніх країн, і вони повідомлятимуть нам про кожний випадок виявлення ними контрабанди та нелегальних мігрантів.

Наголошую, ви повинні зрозуміти та донести до своїх підлеглих мою офіційну позицію: нам потрібно, щоб ви якісно та професійно виконували свою роботу і виявляли заборонені до переміщення товари» - підсумував Володимир Янко.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ