В Закарпатській області волонтери "Карпатської Січі" спільно з "Явориною" взяли участь у "БойкоФесті-2015"

В Закарпатській області волонтери "Карпатської Січі" спільно з "Явориною" взяли участь у "БойкоФесті-2015"

13.08.15 08:04 0 666
З 5 по 10 серпня в с. Явора на Турківщині (Львівська область) відбувалися традиційні бойківські фестини, у яких взяли участь волонтери "Карпатської Січі" та Ужгородська "Яворина". Активісти працювали на ярмарку, аби зібрати кошти на потреби окремої штурмової роти 93-ої ОМБр "Карпатська Січ".

"Про необхідність створення окремої організації, що займалася б забезпеченням роти "Карпатська Січ", говорили вже давно, особливо на Закарпатті. Адже сам командир – Олег Куцин – закарпатець, виходець із Тячева, а до війни – ще й голова Закарпатської "Свободи". Тому кому, як не нам, його землякам, йому допомагати. На вже маємо в "Карпатській Січі" дві легалізовані групи, а це близько двох сотень людей, і їхні лави поповнюються. Хлопці потребують допомоги у забезпеченні пальним, обмундируванням, медикаментами та просто харчами, тому роботи багато", – коментує голова новоствореного осередку організації "Яворина" Василина Наконечна.

Спільними зусиллями разом із об'єднанням українок "Яворина" волонтери підготували ляльки-мотанки та чаї з карпатських трав, а також уже традиційно займалися аквагримом. Зібрали більше півтори тисячі гривень, які витратять на потреби "Карпатської Січі".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінничині на присадибній ...

КОМЕНТАРІ