В Івано-Франківській області рятувальники провели профілактичний рейд лісовими масивами

В Івано-Франківській області рятувальники провели профілактичний рейд лісовими масивами

13.08.15 08:00 0 588
Справжнім лихом є пожежі в екосистемах, котрі у спекотне літо для Прикарпаття – далеко не дивина. До них може спричинити недбало кинутий на траву недопалок, залишене непогашеним багаття, та найчастіше – спалення сухої трави чи стерні.

Рятувальники посилюють масово-роз’яснювальну роботу серед населення, щоб пояснити людям наслідки, до яких призводять пожежі в лісах. Профілактичний рейд лісовими масивами Воронівського лісництва (урочище «Вілінь», «Медвеже») ДП «Рогатинське лісове господарство» провели працівники Рогатинського районного відділу Управління ДСНС в області.

Відпочивальникам, яких зустріли того дня рятувальники, наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки у лісових масивах, нагадали про адміністративну відповідальність на випадок їх порушення та вручили застережливі листівки.

У найближчі дні на території області утримається спекотна погода. Тому такі профілактичні рейди проводитимуться й надалі, адже їхня ефективність у боротьбі з пожежами в екосистемах є безумовною. Після розмов із рятувальниками й лісівниками люди уважніше ставляться до власної безпеки та збереження навколишнього середовища.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обои marburg zuhause wohnen ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ