Львівщина: пустомитівські рятувальники - застерігають!

Львівщина: пустомитівські рятувальники - застерігають!

13.08.15 08:56 0 707
12 серпня працівники Пустомитівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області здійснили відпрацювання житлового сектору на території Гамаліївської сільської ради.

Особлива увага приділялася тим категоріям мешканців, які найчастіше стають жертвами пожеж - одиноким громадянам похилого віку, багатодітним сім'ям, особам, які зловживають алкоголем. Головне завдання - працювати на запобігання нещасних випадків, тому з двору в двір рятувальники проводили з селянами протипожежний інструктаж з правил правил пожежної безпеки, роз’яснювали населенню як потрібно діяти на випадок пожеж чи інших надзвичайних подій. Часто винуватцями надзвичайних подій стають люди в стані алкогольного сп’яніння або діти, які, залишившись без нагляду дорослих, самостійно влаштовують небезпечні ігри з вогнем.

Велике занепокоєння у рятувальників викликає ситуація, яка склалася в області із кількістю пожеж в екосистемах та загибелі людей на них. Під час профілактичного рейду рятувальники роз’яснювали селянам правила поведінки і дотримання пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах, відпочинку на воді та порядку дій у разі виникнення пожеж.

Подібні рейди проводяться по всій території Львівської області. Лише спільними зусиллями можна недопустити виникнення надзвичайних подій та ситуацій, адже запобігти біді завжди легше, ніж потім ліквідовувати її наслідки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопіль на чемпіонат ...
Наступна новина: Проект "Рівне. Літо. ...

КОМЕНТАРІ