Рівненська область: рятувальники у ході проведення роз’яснювальної роботи в приватному житловому секторі ліквідували загоряння соломи

Рівненська область: рятувальники у ході проведення роз’яснювальної роботи в приватному житловому секторі ліквідували загоряння соломи

13.08.15 15:44 0 558
З метою зменшення кількості пожеж внаслідок спалювання сухої трави та післяжнивних залишків, особливо у приватному житловому секторі, співробітниками Головного управління ДСНС у Рівненській області щодня проводяться комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання житлового сектору у всіх районах області.

Зокрема, 11-12 липня рятувальники спільно з представниками сільських рад та працівниками соціального захисту, провели профілактично-роз’яснювальну роботу з мешканцями Хорупанської сільської ради Млинівського району, Обарівської сільської ради Рівненського району та Карпилівської сільської ради Сарненського району.

Під час профілактичних рейдів рятувальники розповідають дорослим та дітям про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, наводять приклади останніх пожеж та загибелі людей внаслідок необережності при випалюванні сухостою.

Так, працівники ДСНС при відпрацюванні Рівненського району, стали свідками необережного поводження з вогнем мешканки села Обарів. Пенсіонерка незважаючи на спекотну погоду спалювала рештки післяжнивних залишків біля своєї садиби. Полум’я миттю набрало обертів і стало неконтрольованим. Рятувальники миттю, за допомогою підручних засобів ліквідували загоряння, а із старенькою жінкою було проведено профілактичну бесіду щодо небезпеки спалювання сміття та до яких наслідків можуть призвести такі дії.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: В Чернівецькій області на ...

КОМЕНТАРІ