Рятувальники Вінниччини вчать малечу основам безпеки життєдіяльності

Рятувальники Вінниччини вчать малечу основам безпеки життєдіяльності

14.08.15 13:59 0 662
13 серпня працівники служби порятунку «101» навідалися із заходом профілактичного характеру до дітей та вихователів дитячого садочка №6 м. Жмеринки

Рятувальники провели працівникам закладу виховну бесіду на тему пожежної безпеки. Малечі в свою чергу, розповіли про професію рятувальника. Особливу увагу привернули цікавим фактам про вогонь, чим він загрожує і які можуть бути наслідки, якщо сірники потрапляють у дитячі руки.

Також рятувальники акцентували увагу підростаючого покоління на правила поведінки під час перебування на водоймах та в лісі, навели приклади нехтування правилами безпеки.

Діти з не аби якою цікавістю спостерігали за кожним рухом бійця ДСНС, особливо коли той лишень підходив по пожежно-рятувального автомобіля.

За словами працівників педагогічного колективу дошкільного закладу, тільки спільними зусиллями можливо донести до свідомості кожної дитини, важливість і необхідність дотримання безпеки життєдіяльності, тим самим попередивши можливі трагедії в майбутньому. Адже безпека життя й здоров'я цілком залежать від обізнаності людей, їх поінформованості щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації. А всі ці навички мають формуватися у ранньому дитинстві.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині засновник ...
Наступна новина: У Тернополі наполовину ...

КОМЕНТАРІ