На Вінничині за п’ять днів працівниками Державтоінспекції складено 73 адміністративних протоколів,на водіїв за порушення Правил перевезення небезпечних вантажів

На Вінничині за п’ять днів працівниками Державтоінспекції складено 73 адміністративних протоколів,на водіїв за порушення Правил перевезення небезпечних вантажів

14.08.15 14:52 0 676
З 5 серпня на всій території України так і на території Вінницької області розпочалися та тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Небезпечний вантаж». У цей період працівники ДАІ здійснюють посилений контроль за дотриманням законодавства водіями, які здійснюють перевезення небезпечних вантажів, перевіряють наявність у них необхідних документів.

Співробітниками Державтоінспекції Вінницької області з початку профілактичних заходів перевірено 176 одиниць автотранспорту, що здійснював перевезення небезпечних вантажів. До адміністративної відповідальності притягнуто 73 водіїв та 1 посадову особу. Керівникам підприємств, установ та організацій направлено 147 інформацій про необхідність дотримання Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом.

Найбільш розповсюдженим порушенням Правил перевезень небезпечних вантажів є неналежне оформлення товарно-транспортних накладних на вантаж та невірне маркування транспортних засобів.

За грубі порушення правил перевезення небезпечних вантажів працівниками ДАІ затримано три автомобілі, що здійснювали такі перевезення.

Так 8 серпня о 1-ї голині ночі під час несення служби працівниками ДАІ на стаціонарному посту «Комсомольськ», було зупинено транспортний засіб «DAF» з цистерною, у якій перевозився небезпечний вантаж бензин моторний (ООН 1203) у кількості 36 т. з порушенням спеціальних Правил, а саме: не вказано у товаротранспортній накладній на небезпечний вантаж, його номер ООН, транспортну назву, клас небезпеки, групу пакування; відсутні письмові інструкції, свідоцтво ДОПНВ водія, що перевозить небезпечний вантаж та додаткове обладнання, а також перевезення вантажу підвищеної небезпеки здійснювалось без погодження з Державтоінспекцією маршруту руху.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителька Житомирщини ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ