Інформація щодо пожежі на території Зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення (станом на 11:00 11 серпня)

Інформація щодо пожежі на території Зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення (станом на 11:00 11 серпня)

14.08.15 16:18 0 687
Станом на 11:00 11 серпня продовжуються роботи щодо гасіння пожежі між колишніми селами Ковшилівка та Буда Варовичі. Загальна площа пожежі 60 га, з них 15 га – верхова. Наразі верхова пожежа ліквідована.

Авіацією ДСНС здійснено 62 скиди води на гасіння пожежі, у тому числі: літаками – 17 скидів, вертольотом – 45. За допомогою БАТ розчищено меліоративну смугу довжиною більше 18 км. Роботи по гасінню пожежі продовжуються. Всього до гасіння пожежі залучено 98 осіб та 26 од. техніки, у тому числі від ДСНС 48 чол. особового складу, 10 од. техніки, 3 пожежних літаки АН-32П та вертоліт Мі-8 з водозливним пристроєм.

На території смт. Поліське триває гасіння осередку пожежі на площі орієнтовно 10 га. 10 серпня о 22 год. 05 хв. пожежу локалізовано на площі 10 га. Ситуація контрольована, продовжується гасіння окремих осередків в межах контрольованого периметру пожежі. Роботи по гасінню пожежі тривають. До гасіння пожежі залучено 30 осіб та 5 од. техніки, у тому числі від ДСНС 15 чол. особового складу, 2 од. техніки.

Пожежу лісової підстилки поблизу колишнього села Ковшилівка локалізовано на площі 32 га. Ситуація контрольована, продовжується гасіння окремих осередків в межах контрольованого периметру пожежі. До гасіння пожежі залучено 20 чол. та 5 од. техніки, в тому числі від ДСНС 5 чол. особового складу та 1 од. техніки.

Усього до гасіння осередків пожежі на території Зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення залучено 148 чол. та 36 од. техніки, у тому числі від ДСНС 68 чол. особового складу та 13 од. техніки.

Гасіння осередків пожеж здійснюється в цілодобовому режимі.

На місці події працює оперативний штаб та оперативна група ГУ ДСНС у Київській області на чолі з заступником начальника Головного управління Петром Кісільовим.

Створено та утримується в готовності резерв сил і засобів ДСНС на випадок необхідності нарощування угруповання сил чисельністю 95 чол. особового складу та 18 од. пожежно-рятувальної техніки від ГУ (У) ДСНС у Київській, Житомирський областях, м. Києві та 1 Спеціального центру швидкого реагування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ