В Житомирській області через необережне поводження з вогнем чоловік спалив житло та господарську будівлю

В Житомирській області через необережне поводження з вогнем чоловік спалив житло та господарську будівлю

14.08.15 15:16 0 652
10 серпня о 14:05 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі, що розташована в с. Соболівка. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка власника палаючого приміщення. Жінка побачила, що поблизу горить будівля і вогонь в подальшому може дістатися до її житла.

Як з’ясувалося, господар сараю вирішив пригодувати їжу на подвір’ї. Для цього він розпалив вогнище у 5 м від власного оселі та господарської будівлі. У цей момент йому зателефонував односелець та попросив допомогти по господарству. Вирішивши, що він швидко впорається з роботою, чоловік залишив вогнище без нагляду та пішов на допомогу на інший край села.

Через суху та вітряну погоду спочатку почала горіти суха трава, що росла поруч, потім вогонь перекинувся і на будівлі. По прибуттю чергового караулу вогнеборців сарай вже був повністю охоплений полум’ям, а також палав дах житлового будинку.

Завдяки злагодженим діям надзвичайників о 14:04 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:05 – повністю ліквідувати. Господарську будівлю та оселю врятувати не вдалося, проте перекидання вогню на сусідські будівлі рятувальники не допустили.

Усі обставини події продовжують з’ясовувати фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна екологічна ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ