В Житомирській області вогнеборці не допустили ліквідації господарської споруди

В Житомирській області вогнеборці не допустили ліквідації господарської споруди

14.08.15 08:03 0 605
11 серпня о 1:05 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Черняхів надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі розміром 80×12 метри, яка знаходиться у селі К. Маркса.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що вогнем охоплено дах будівлі. Вогонь загрожував розповсюдитись по всій її площі. Завдяки оперативним діям рятувальників цього не сталося. Вже о 1:30 пожежа була локалізована, остаточно ж ліквідація відбулась о 3:50. Вогонь встиг знищити частину покрівлі.

Зі слів селян в цей день неподалік будівлі горіла трава. Не виключено, що саме це і стало причиною займання споруди. Наразі остаточна причина встановлюється фахівцями.

У зв’язку з підвищеною пожежною небезпекою, рятувальники вкотре закликають громадян не використовувати відкритий вогонь на вулиці, не кидати на землю недопалки цигарок та сірників. У випадку необхідності розведення вогню в побуті, слідкувати за розвитком подій і не допускати неконтрольованого розповсюдження вогню. Завжди мати поруч напоготові засоби пожежогасіння.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ