В Житомирській області рятувальники і лісники пішли в рейд лісовими масивами

В Житомирській області рятувальники і лісники пішли в рейд лісовими масивами

14.08.15 11:32 0 565
Разом із спекою на терени Житомирщини прийшла й загроза лісових пожеж. Лише з початку року лісові масиви області горіли 205 разів, а суха трава завдавала клопоту оперативним службам близько півсотні разів!

Для забезпечення контролю за станом пожежної безпеки у лісах та екосистемах 12 серпня працівники Радомишльського районного сектора Управління ДСНС в області спільно з представниками ДП Радомишльського лісомисливського господарства провели рейдове профілактичне відпрацювання лісового масиву біля урочища «Краснобірка».

Під час патрулювання лісових масивів рейдова група особливу увагу приділяла місцям, що розташовані неподалік від річок та озер, адже саме там найчастіше розбиваються намети відпочиваючих. Громадянам рятувальники роз’яснювали правила поведінки у природних екосистемах, вручали наочну агітацію.

Особливо наголошувалося, що в’їзд до лісу автотранспорту та розведення багать в цей період категорично заборонено, окрім місць, які спеціально визначені обласним управлінням лісового та мисливського господарства та обладнані для відпочинку.

Слід зазначити, що у період спекотних літніх днів відповідні рейди працівниками Управління ДСНС в області проводяться в кожному районі Житомирщини та триватимуть впродовж усього пожежонебезпечного періоду. Адже такі заходи допоможуть нашим краянам краще усвідомити, яку біду несуть із собою не загашені багаття чи недбало кинутий недопалок.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року вінничани ...
Наступна новина: Выбор свадебного платья

КОМЕНТАРІ