Закарпаття: з КП «Боздоський» стягнуть майже 74 тис грн збитків,заподіяних незаконною вирубкою понад 80 дерев у Боздоському парку        

Закарпаття: з КП «Боздоський» стягнуть майже 74 тис грн збитків,заподіяних незаконною вирубкою понад 80 дерев у Боздоському парку    

14.08.15 11:43 0 626
Господарським судом Закарпатської області задоволено позов прокурора міста Ужгорода в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в Закарпатській області до КП «Боздоський» Ужгородської міської ради про відшкодування збитків, заподіяних державі в результаті порушення законодавства про охорону навколишнього природного середовища на загальну суму майже 74 тис грн.

Як повідомлялось, прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості до ЄРДР за фактом службової недбалості службових осіб КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради (ч.1 ст. 367 КК України), що призвело до незаконної порубки понад 80 дерев і чагарників в межах контуру об’єкту природно–заповідного фонду - парку-пам’ятки садового-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Боздоський».

Відтак, прокуратура міста Ужгорода звернувшись з даним позовом до суду, домоглась стягнення до бюджету майже 74 тис грн заподіяних збитків.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Львівщині горить торф

КОМЕНТАРІ