В Ужгородському батальйоні Нацгвардії влаштували свято для дітей-сиріт

В Ужгородському батальйоні Нацгвардії влаштували свято для дітей-сиріт

14.08.15 12:31 0 674
В гості до бійців Ужгородського батальйону Нацгвардії завітали півсотні дітей-сиріт із Перечинського та Мукачівського районів. З ними зустрівся очільник закарпатської міліції Сергій Князєв.

В Ужгородський батальйон Національної гвардії України прийшли на екскурсію півсотні дітей-сиріт із Перечинської школи-інтернату та з дитячого притулку в с.Домбоки Мукачівського району. Всі вони тепер відпочивають в дитячому оздоровчому таборі «Карпати» в Перечинському районі.

Організувала екскурсію кримінальна міліція у справах дітей УМВС. Юних гостей вітав начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв.

На гостей чекала цікава екскурсія територією батальйону, виступ експерта-вибухотехніка та показові виступи кінологів і бійців батальйону спецпризначення. Проте найбільший інтерес, особливо у хлопців, викликали зразки вогнепальної зброї, яка є на озброєнні в бійців Нацгвардії.

На завершення діти спробували справжньої солдатської каші та інших страв, приготованих на польовій кухні. А також одержали подарунки від правоохоронців.

А ще – радо фотографувалися на пам'ять біля службової «Тойоти» прес-служби УМВС області.

Чимало підлітків висловлювали бажання і самим служити в міліції.

- Від міліції звикли вимагати, аби ми затримували злочинців. Але чи не краще працювати з дітьми, аби вберегти їх завтра від скоєння злочинів? – прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. – Подібні зустрічі дають позитивний результат. От тиждень тому ми проводили аналогічну екскурсію для дітей в дитячому центрі «Неємія» в Ужгороді. Так днями одна з дівчаток, які були на тій екскурсії й слухали лекцію експерта, знайшла гранату й не брала її в руки, а відразу повідомила дорослим.

Діти – це наше майбутнє, і від нас залежить, якими вони виростуть.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Прикарпатті у всіх ...

КОМЕНТАРІ