Акт вандалізму над могилою Героя Небесної Сотні у Луцьку – виклик для усіх українців

Акт вандалізму над могилою Героя Небесної Сотні у Луцьку – виклик для усіх українців

14.08.15 09:06 0 573
Луцька міська організація ВО "Свобода" вважає вчинений у ніч з 11 на 12 серпня акт вандалізму над могилою Героя Небесної Сотні свободівця Василя Мойсея у Луцьку викликом для усіх українців, волинян і лучан і вимагає негайного розслідування та притягнення до кримінальної відповідальності причетних до цього злочину.

Те, що відбулося у Луцьку зайвий раз доводить, що в Україні практично не ведеться боротьба з українофобами та прихильниками російського імперіалізму. Навпаки, нинішня олігархічна влада все більше побоюється націоналістів, ніж російських агресорів.

Волинській владі і правоохоронним органам набагато успішніше вдається покривати незаконне видобування бурштину та закривати очі на корупційні схеми, ніж боротися з злочинцями та ворогами української нації. Пасивність і млявість міліції і прокуратури у розслідуванні цього злочину є неприйнятна. Як і спроби зам'яти чи приховати вчинене. Допоки при владі в державі перебуватимуть несправжні, а "липові патріоти" і пристосуванці, наруга над українцями і їх Героями буде тривати, як і повзуча російська агресія.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Чернівці: Для впровадження ...

КОМЕНТАРІ