Тернопільська область: проведено рейдову перевірку жнивної компанії 2015

Тернопільська область: проведено рейдову перевірку жнивної компанії 2015

14.08.15 14:57 0 639
На Тернопільщині рятувальники узяли жнива під жорсткий контроль зокрема фахівці відділу державного нагляду та контролю Управління ДСНС України у Тернопільській області спільно з інспекторами Зборівського районного відділу Управління, провели рейдову перевірку правил дотримання пожежної безпеки під час жнивної компанії 2015.

Хліб – багатство нашої держави і тому не допустити пожеж у місцях збирання, переробки та зберігання врожаю є одним із основних завдань, як підрозділів Державної служби порятунку, так і сільськогосподарських підприємств, які мають відношення до жнив. Щоб попередити пожежі на зернових посівах, Тернопільське обласне Управління ДСНС проводить рейдові перевірки сільськогосподарських товариств.

Зазвичай період жнив співпадає із найспекотнішим періодом усього літа, коли над хлібною нивою зберігається загроза виникнення пожеж. Щоб вберегти врожай від вогню, інспекторський склад обласного Управління ДСНС проводить рейдові перевірки дотримання правил протипожежної безпеки на території області.

Згідно із нормативно-правовими актами безпосередньо перед початком кампанії усі комбайнери, водії, їх помічники та усі задіяні на жнивах проходять інструктажі з пожежно-технічного мінімуму. Високої кваліфікації вимагає і комфортабельна техніка сучасного зразка. Усі комбайни, вантажні автомобілі обладнані первинними засобами пожежогасіння.

Спілкуючись із хліборобами, рятувальники переконались у тому, що з таким підходом до питання захисту врожаю від вогню зернозбиральна кампанія завжди проходитиме успішно. Проте рейдові перевірки – річ необхідна, адже під час жнив зайва обережність не завадить.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ