У Тернополі виявили два заклади,які використовують у роботі відкритий вогонь

У Тернополі виявили два заклади,які використовують у роботі відкритий вогонь

14.08.15 10:42 0 715
Розпорядженням міського голови була створена спеціальна комісія, яка обстежила заклади громадського харчування. За попередніми результатами перевірок було виявлено у центральній частині міста два заклади, які у своїй роботі використовують відкритий вогонь для приготування їжі. Комісія працює надалі.

«Після виявлення цих фактів, спеціальна комісія вручила власникам протоколи, адже приписи ми не маємо права вручати, як і працівники ДСНС не мають права проводити зараз перевірки закладів. Бо в Україні діє мораторій на будь-які перевірки суб’єктів господарювання, - розповідає заступник міського голови Владислав Стемковський. - Перевірку працівники ДСНС зможуть провести лише після погодження, яке видається департаментом ДСНС України. Проте отримання цього погодження займе певний час».

Наразі протоколи від комісії міської ради вручені власникам, у чиїх закладах виявлено використання відкритого вогню не залежно від наявних новітніх технічних пристроїв. Адже це суперечить Державним будівельним нормам.

Міська рада запевняє, що застосує усі можливі заходи, щоб унеможливити використання відкритого вогню у закладах. А тернополян закликає про відомі їм факти повідомляти інформаційну-довідкову службу 15-80.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ