У Тернополі наполовину оновлено рухомий склад тролейбусів

У Тернополі наполовину оновлено рухомий склад тролейбусів

14.08.15 14:05 0 634
За останні чотири роки у Тернополі наполовину оновлено тролейбусний парк КП «Тернопільелектротранс», адже у період з 2011 до 2015 років за кошти міського бюджету було придбано 22 тролейбуси. Також у місті триває будівництво трьох тролейбусних ліній.

Тернопільська міська рада дотримується визначеного курсу на охоплення максимальної частини міста тролейбусним сполученням та електротранспортом. Адже тролейбуси - це екологічний вид транспорту, економний, забезпечує перевезення одночасно великої кількості пасажирів та пільговиків.

За останні роки місто закупило 22 тролейбуси та ще чотири прибудуть до Тернополя уже цієї осені. Зазначимо, що у місті на маршрути виходять 55 тролейбусів, а ще декілька років тому курсувало лише 39.

Наприкінці липня розпочалося спорудження нової тролейбусної на масиві «Дружба», яка буде сполучати вулиці Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна, потім заплановано збудувати тролейбусну лінію у напрямку вулиць Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки. Нагадаємо, що вже цього року була збудована тролейбусна лінія вулицями Академіка Корольова-Академіка Сахарова – Романа Купчинського, якою курсує тролейбус №9.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Вінниччини ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ