Івано-Франківщина: за добу в області зареєстровано 46 пожеж

Івано-Франківщина: за добу в області зареєстровано 46 пожеж

14.08.15 12:08 0 724
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС області за сигналом «тривога» виїжджали 45 разів.

Впродовж дня тричі виникали загорання в помешканнях громадян.

Так, о 10:40 в селі Городниця Городенківського району з невстановленої поки що причини сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено перекриття житлової кімнати на площі 12 м.кв. та речі домашнього вжитку.

Ще один житловий будинок горів пообіді в селі Бабче Богородчанського району. Вогнем знищено перекриття житлової будівлі на площі 25 м.кв. та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Про пожежу в селі Стецева Снятинського району місцевих рятувальників повідомили о 18:13. До місця одразу ж виїхали вогнеборці. Зову горів будинок. Вогнем пошкоджені стіни житлової кімнати, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Двічі за минулу добу палали господарські будівлі. Такі пожежі сталися в селі Яблуниця Яремчанської міськради та селі Білі Ослави Надвірнянського району. Попередньо до загаорань спричинив розряд блискавки на Яремчанщині та коротке замикання електропроводки на Надвірнянщині. Вогонь завдав значних матеріальних збитків господарям.

Ще 35 пожеж виникло в природних екосистемах.

Щоденно рятувальники звертаються до мешканців краю та нагадують на скільки небезпечним може стати розведене під час відпочинку на галявині багаття чи неконтрольоване спалювання сухої трави та сміття, особливо у літній пожежонебезпечний період. Щоб запобігти виникненню випадків пожеж Управління ДСНС в області наголошує - дотримуйтесь правил пожежної безпеки, не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: День Незалежності на ...

КОМЕНТАРІ