Львівщина: упродовж доби на водоймах області виникло 4 інциденти

Львівщина: упродовж доби на водоймах області виникло 4 інциденти

18.08.15 12:27 0 642
16 серпня о 11:35 в реанімаційне відділення Миколаївської центральної районної лікарні госпіталізували чоловіка, 1958 року народження. Місцеві рятувальники, які чергували на рятувальному пості озера «Байкал» Миколаївського району, врятували чоловіка й передали медикам.

О 17:15 в реанімаційне відділення цієї ж Миколаївської ЦРЛ госпіталізували потерпілого, 1966 року народження. Місцеві рятувальники врятували чоловіка, який топився на озері «Байкал» станція Задорожне Миколаївського району.

На жаль, упродовж доби на воді втопилося 2 людини. Так, 16 серпня о 16:07 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Лапаївка Пустомитівського району в місцевому озері виявлено тіло львів’янина, 1978 року народження, без ознак насильницької смерті.

Цього ж дня о 20:40 рятувальники отримали повідомлення про те, що в озері у с. Грушів Яворівського виявлено тіло жителя с. Середкевичі, 1977 року народження, без ознак насильницької смерті.

Не зважаючи на численні застереження рятувальників, люди продовжують нехтувати усіма правилами безпеки, наражаючи своє життя на небезпеку. Головне управління ДСНС України нагадує мешканцям основні правила безпечного відпочинку на воді, дотримання яких вбереже вас від біди.

* Купатись дозволено тільки в місцях, які визначені місцевими органами виконавчої влади та обладнані для купання людей.

* Не пірнайте з містків, дамб, дерев, високих берегів.

* Не використовуйте для плавання такі небезпечні засоби як дошки, колоди, камери від автомобільних шин та інші знаряддя не передбачені для плавання.

* Не вживайте спиртні напої під час купання.

* Не допускайте у воді ігри, які пов’язані з обмеженням руху рук та ніг.

* Не подавайте помилкові сигнали небезпеки.

* Ніколи не купайтеся наодинці. На березі хтось повинен стежити за вами.

* Не допускайте купання дітей без супроводу дорослих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ