В Івано-Франківській області за добу зареєстровано 25 пожеж,з них 21 - в екосистемах

В Івано-Франківській області за добу зареєстровано 25 пожеж,з них 21 - в екосистемах

18.08.15 09:08 0 648
15 серпня о 15:44 в смт. Перегінськ Рожнятівського району виникла пожежа житлового будинку та господарської будівлі. Внаслідок пожежі знищено господарську споруду, 0,5 т грубих кормів пошкоджено покриття і перекриття житлового будинку. На місці пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ввечері в селі Тишківці Городенківського району горіла стодола в приватному господарстві. Вогнем знищено крівлю, дерев’яні конструкції стодоли на площі 40 м.кв., віконні і дверні отвори та пошкоджено речі домашнього вжитку, частково пошкоджено крівлю поруч розташованого житлового будинку на площі 6 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

16 серпня о 02:54 в селі Пійло Калуського району сталося займання трьох оборогів з сіном в господарстві. Внаслідок пожежі знищено 7 т грубих кормів. На місці пожежі врятовано поруч розташований житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - занесення джерела вогню невстановленою особою.

О 03:20 в тому ж селі горів оборог з сіном на одному з обійсть. Вогнем знищено 3 т грубих кормів. На місці пожежі врятовано 4 м.куб. дров. Попередня причина виникнення пожежі - занесення джерела вогню невстановленою особою.

Не дивлячись на численні застереження, наші краяни продовжують масово випалювати суху траву. Так за минулу добу зареєстровано 21 пожежа в природних екосистемах. У більшості до виникнення цих пожеж призводять: необережність людей у поводженні з вогнем та занесення сторонніх джерел запалювання. З метою недопущення виникнення таких пожеж Управління ДСНС України у Івано-Франківській області звертається до всіх жителів області припинити випалювати сухотрав’я та дотримуватися елементарних вимог перебуваючи на природі, дачній ділянці, приватному та житловому секторі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери розшукали ...
Наступна новина: У Чернівцях встановлюють ...

КОМЕНТАРІ