В Ужгороді вогнеборці ліквідували пожежу в мікроавтобусі

В Ужгороді вогнеборці ліквідували пожежу в мікроавтобусі

18.08.15 10:14 0 589
Вранці 17 серпня в Ужгороді на вул. Академіка Корольова спалахнув мікроавтобус «Газель», що був припаркований на подвір’ї багатоповерхового будинку. Пожежу помітили місцеві мешканці, які о 09:45 зателефонували до Служби порятунку «101». До прибуття пожежних підрозділів люди пересунули автомобілі, які стояли поруч із палаючим мікроавтобусом. Саму ж «Газель» не чіпали, остерігаючись вибуху газового балона.

Для ліквідації вогню на місце події виїхало одне відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Діяти пожежникам довелося блискавично, оскільки полум’я з мікроавтобуса почало перекидатися на розташовану поблизу машину марки «Москвич». За лічені хвилини вогнеборці приборкали стихію – вже о 10:02 загорання локалізували й о 10:07 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив салон, моторний відсік і колеса мікроавтобуса «Газель», а також пошкодив ще два автомобілі. У машини «Москвич» від полум’я постраждали капот, бампер, фари, лобове скло й гумові частини двигуна, в автомобіля «Ford Focus» – праве дзеркало заднього виду, права фара, бампер і фарба на капоті. Причина виникнення пожежі та завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: В Луцьку незабаром вулиця ...

КОМЕНТАРІ