В Житомирській області вогнеборці ліквідували займання у гаражі

В Житомирській області вогнеборці ліквідували займання у гаражі

18.08.15 08:50 0 654
16 серпня о 19:45 на пункт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коростень надійшло повідомлення про загоряння у гаражі розміром 100×10 метри, який знаходиться у селі Васьковичі. Пожежу виявили мешканці населеного пункту, саме вони і викликали рятувальників.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що вогнем охоплено частину даху будівлі. Вогонь загрожував розповсюдитись по всій її площі. Завдяки вмілим діям рятувальників о 21:10 пожежа була локалізована. Остаточна ж ліквідація відбулась о 22:50. Вогонь встиг знищити 100 м2 перекриття та 100 м2 покрівлі.

Навколо будівлі була вигорівша трава. Не виключено, що саме це і стало причиною займання споруди. Наразі остаточна причина встановлюється фахівцями.

Рятувальники вкотре закликають громадян не використовувати відкритий вогонь на вулиці, не кидати на землю недопалки цигарок та сірників. У випадку необхідності розведення вогню в побуті, слідкувати за розвитком подій і не допускати неконтрольованого розповсюдження вогню. Завжди мати поруч напоготові засоби пожежогасіння.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Інформація щодо пожежі на ...

КОМЕНТАРІ