Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 10 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 10 пожеж

18.08.15 08:56 0 629
За останні 3 доби в Чернівецькій області виникло 10 пожеж. Так, 16 серпня в Чернівцях сталося 2 пожежі в автомобілях. По вул. Калинівській горів легковий автомобіль «BMW». На місце події направлялися рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру. Ще одна пожежа виникла в легковому автомобілі «Opel» по вул. Головній обласного центру. Черговий караул групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Чернівецькій області оперативно прибув на місце події. Вогнеборці ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення автомобіль.

Окрім цього, рятувальники ліквідували 3 пожежі через загорання сухої трави, 2 з яких виникли у Чернівцях. По вул. Хотинській обласного центру горіла трава на площі 400 кв.м., а по вул. Корсунській площа загорання сухої трави склала 40 кв.м.. Також суха трава горіла в селі Вікно Заставнівського району на площі 4,5 га. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної часини № 5 міста Заставна, які виїжджали на місце події, ліквідували небезпеку, не допустивши подальшого поширення вогню.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли за останні 3 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 5 будівель та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині відбудуться ...

КОМЕНТАРІ