На Тернопіллі голова Луганської військово-цивільної адміністрації просить сприяння у підготовці шкіл до 1 вересня

На Тернопіллі голова Луганської військово-цивільної адміністрації просить сприяння у підготовці шкіл до 1 вересня

18.08.15 10:59 0 607
Депутат обласної ради, боєць батальйону «Тернопіль» Володимир Болєщук на прохання голови обласної ради Василя Хомінця зустрівся із головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою. Очільник Луганщини висловив подяку усім мешканцям Тернопілля за активну громадянську позицію та допомогу і військовослужбовцям, і мирному населенню Донбасу загалом і Луганщини зокрема.

Під час зустрічі обговорювалося питання щодо початку нового навчального року і допомоги школам Луганщини. Володимир Болєщук поінформував Георгія Туку про те, що Тернопільська обласна рада ініціювала проведення акції «Українська книгу – Донбасу!», під час якої було зібрано понад 4 тисячі книг для дитячих садочків та шкіл. Усі ці книги будуть доставлені на Луганщину.

Георгій Тука звернувся до тернополян ще з одним проханням – до початку нового навчального року на Луганщині потрібно відновити роботу 26 шкіл, яким потрібні, окрім літератури, ще й парти, дошки, шкільне приладдя тощо. Він висловив сподівання, що мешканці області допоможуть луганським учням розпочати навчальний рік з усім необхідним.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роман Навроцький: ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ