Рівненщина: день відкритих дверей у Фітнес-клубі

Рівненщина: день відкритих дверей у Фітнес-клубі "Joy Fitness"

18.08.15 12:10 0 621
З метою привернення уваги молоді до актуальних на ринку праці професій, поглиблення знань про світ професій та безпосереднє знайомство з професіями у реальних умовах, отримання інформації із першоджерел, спілкування з професіоналами 12 серпня Кузнецовський міський центр зайнятості організував та провів День відкритих дверей на виробництві в Фітнес-клубі «Joy Fitness» для 12 школярів.

Перед тим, як увійти до закладу начальник відділу активної підтримки безробітних центру зайнятості Руслана Ярощук провела гру “Знайомство”, коли кожний називає своє ім'я та хобі. Оскільки наразі тривають шкільні канікули, то діти були з різних шкіл і звичайно не знали один одного, але згодом вони адаптувалися та почали ділитися враженнями від побаченого.

Зустріла відвідувачів колишня безробітна, а нині адміністратор у Фітнес-клубі Оксана Кальковець, яка розповіла свою власну історію трудової діяльності.

«Взагалі, я маю професію за спеціальністю «економічна кібернетика», працевлаштуватися за якою дуже складно, тому вимушена була звернутися до нашого Кузнецовського центру зайнятості, - розповіла Оксана. Після проходження співбесіди у приватного підприємця Л.Лопатюк, я отримала у Фітнес-клубі роботу адміністратора, яка приносить мені задоволення і заробіток. Вам, діти, хочу побажати знайти таку професію, яка б вам подобалася та, звичайно, була високооплачувана».

Далі екскурсію по Фітнес-клубу провів тренер Роман Марковець, який розповів дітям про роботу тренера і наголосив на здоровому способі життя: «Адже від того, яке в тебе здоров'я, залежить і вибір твоєї майбутньої професії …».

На завершення дітей пригостили корисним липовим чаєм – напоєм здоров'я.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Прокуратурою Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ