Міліціонери розшукали водія-втікача,який в Ужгороді здійснив наїзд на 4-річну дівчинку й втік

Міліціонери розшукали водія-втікача,який в Ужгороді здійснив наїзд на 4-річну дівчинку й втік

18.08.15 09:05 0 626
Працівники ДАІ знайшли 20-річного ужгородця, який, керуючи автомобілем «ВАЗ-21093», збив у суботу в Ужгороді 4-річну дитину. Та замість того, щоб надати допомогу потерпілій чи викликати швидку, водій з місця пригоди втік.

В субботу, 15 серпня, близько 18-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вул.Гранітній в обласному центрі трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на малолітню дівчинку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Було встановлено, що пригода сталася неподалік будинку, де живе дівчинка. 4-річна дитинагралася на вулиці з однолітками. Тут на неї наїхав невідомий автомобіль, водій якого з місця пригоди втік, не надавши допомогу травмованій дитині.

Травмована дівчинка була госпіталізована у дитяче відділення міської лікарні. А пошуком негідного водія зайнялась міліція.

Невдовзі працівники ДАІ міста встановили, що наїзд на дитину скоїв 20-річний ужгородець, який керував автомобілем ВАЗ-21093. При огляді транспортного засобу працівники ДАІ виявили пошкодження, характерні дляДТП. На запитання правоохоронців, чому не надав потерпілій допомогу, водійсказав, що перелякався...

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, або без такого. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик. Триває слідство.

Шановні водії! Не залишайте напризволяще потерпілих та не зникайте з місця пригоди. Відразу викличте швидку медичну допомогу. Цим ви можете врятувати їх життя. Нагадаємо, що кожного водія, який покинув місце дорожньо-транспортної пригоди, рано чи пізно буде знайдено та притягнуто до відповідальності. Однак в такому разі вона буде набагато суворіша.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині стартує ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ