Вінничина: рятувальники провели День безпеки у дитячому санаторії «Авангард»

Вінничина: рятувальники провели День безпеки у дитячому санаторії «Авангард»

18.08.15 10:33 0 643
Під час літніх канікул діти часто залишаються без пильного нагляду дорослих. Тому зростає небезпека виникнення надзвичайних ситуацій за участю малечі. В цьому сенсі дуже важливим є постійно навчати підростаюче покоління правилам безпеки.

Тому минулими вихідними бійці Немирівського районного сектору Головного управління ДСНС Вінниччини відвідали дитячий оздоровчий табір літнього відпочинку «Клінічний санаторій «Авангард».

Цей табір рятувальниками був обраний не випадково, адже є одним із найпопулярніших місць відпочинку для дітей та дорослих.

Під час зустрічі рятувальники нагадали підростаючому поколінню про основні правила безпечної поведінки в побуті та під час відпочинку. Діти залюбки взяли участь у численних конкурсах та вікторинах, призами в яких стали цікаві інформаційні листівки.

Безпека у таборі – на першому місці, на цьому неабияк наголошують працівники закладу та запевняють, що з дітьми проводяться бесіди з безпеки життєдіяльності. Вихователі несуть відповідальність за життя кожної дитини, щодня проходять відповідні інструктажі з техніки безпеки.

Рятувальники вкотре звертаються до батьків, вихователів та вчителів з проханням не залишати дітей без нагляду.

Виховуйте у малечі навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією та ліками. Лише декілька хвилин на відверту розмову з дітьми може зіграти важливу роль в дитячій обізнаності про небезпеку. Пам`ятайте, що вимірюватись хвилини спілкування на подібні теми інколи можуть ціною дитячого здоров’я та життя. Аби незнання основних правил безпеки не стало початком великої біди, потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Тож безпечне літо можливе лише за умови обдуманого вибору місця відпочинку для своєї дитини та проведення роз’яснювальної бесіди з малечою щодо безпеки власного життя.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі презентують ...
Наступна новина: На Волині молодик побив ...

КОМЕНТАРІ