Вінниччина прийматиме участь в щорічному національному проекті

Вінниччина прийматиме участь в щорічному національному проекті "Пробіг з вірою в серці"- 2015 (+фото)

18.08.15 09:36 0 658
17 серпня, в приміщенні облдержадміністрації відбулася зустріч заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігоря Івасюка з представником компанії «Данон» в Україні Тетяною Хуторянською. Участь у зустрічі також взяв начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський.

За словами Тетяни Хуторянської, на сьогоднішній день компанія «Данон» вже втретє планує проведення спортивно-соціальної акції «Пробіг з вірою в серці» у місті Вінниця.

«Традиційно ми запрошуємо до участі усіх бажаючих міста та області, студентську та учнівську молодь. Акція носить соціально-спортивний характер, в основі якої пробіг. Пробіг буде проводитися на центральній вулиці Соборній, від площі Незалежності до фонтанної площі в ЦПКіВ ім. М. Горького. Для участі в акція необхідно зареєструватися 12 вересня з 13.00 до 14.30 год. на площі Незалежності», - повідомила представник «Данон» в Україні.

Так, у вищезазначений день, о 14.30 год. стартуватиме пробіг. На старті, за традицією, проходитиме розминка і танцювальний флеш-моб за участі фітнес-тренерів. В ході пробігу учасники перемістяться в парк ім. М. Горького, де будуть проходити сімейно-спортивні активності. Це виступи стріт-воркаут, фейс-арт, розважальні дитячі заходи і таке інше. Кожного учасника акції чекатиме смачний молочний подарунок від компанії «Данон».

Нагадаємо, що мета проекту - долучити широку громадськість до збору коштів на оснащення лікарень та пологових будинків необхідним кардіологічним обладнанням для допомоги дітям із вадами серця. Основна ціль – допомога дітям із кардіозахворюваннями.

За словами Тетяни Хуторянської, сума коштів, що є реєстраційними внесками за участь у пробігові разом із внесками від партнерів та безпосередньо від компанії «Данон» будуть направлені на придбання кардіологічного обладнання для «Центру матері та дитини», що знаходиться в місті Вінниця по вулиці Маяковського.

В свою чергу Ігор Івасюк запевнив у підтримці та сприянню проведенню такої акції на Вінниччині. Він дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації щодо належної підтримки та сприяння організації даної благодійної акції. В ході зустрічі учасники обговорили питання проведення пробігу та хід подальших спільних дій в його реалізації.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Луцьку з 18 до 20 серпня ...

КОМЕНТАРІ