Олег Панькевич закликає закордонних українців долучитися до обговорення законопроекту "Про зовнішню трудову міграцію"

Олег Панькевич закликає закордонних українців долучитися до обговорення законопроекту "Про зовнішню трудову міграцію"

18.08.15 11:39 0 692
Заступник Голови ВО "Свобода", голова підкомітету з питань трудових мігрантів та національно-культурної співпраці у Верховній Раді України VII скликання Олег Панькевич закликав представників української діяспори обговорити та вдосконалити проєкт закону "Про зовнішню трудову міграцію", який 10 липня 2015 року Кабінет Міністрів України вніс на розгляд Верховної Ради (реєстраційний номер 2330а).

За словами Олега Панькевича, цей документ може суттєво вплинути на життя багатьох українців, які живуть та працюють за кордоном.

"Необхідно серйозно проаналізувати законопроект, подати свої зауваження, пропозиції, аби в кінцевому результаті документ відповідав інтересам українців та нашої держави. Зауважу, що тема зовнішньої міграції для нас, членів ВО "Свобода", є однією із пріоритетних. У Програмі захисту українців ми ставимо за мету створити українським заробітчанам умови для повернення на Батьківщину. У Програмі також передбачено, що зароблені ними гроші і майно, за умови їх вкладення у підприємницьку діяльність в Україні, вважати інвестиціями, які не оподатковуються. Маю надію, що Верховній Раді вистачить політичної волі, щоб прислухатись до наших пропозицій та до пропозицій української діаспори", - наголосив Олег Панькевич.

Нагадаємо, у Верховній Раді VII скликання Олег Панькевич ініціював створення в рамках Комітету з питань европейської інтеграції підкомітету з питань трудових мігрантів та національно-культурної співпраці, який він очолив.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: Фінансування ...

КОМЕНТАРІ