На Волині молодика затримали за напад на інспектора ДАІ

На Волині молодика затримали за напад на інспектора ДАІ

18.08.15 09:48 0 609
Працівники ДАІ зупинили водія за порушення ПДР. Молодик відмовився пред'являти документи, наніс тілесні ушкодження працівнику ДАІ та порвав формений одяг.

В селі Бортнів Іваничівського району працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівник ДАІ підійшов до водія, відрекомендувався, попросив передати посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Водій автомобіля, 21-річний житель села Бортнів, відмовився пред'являти документи, почав агресивно поводитися, наніс тілесні ушкодження працівнику ДАІ та порвав формений одяг.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) Кримінального кодексу України. Волинянину загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на нараді в ...
Наступна новина: Інформація щодо пожежі на ...

КОМЕНТАРІ