Львівські правоохоронці затримали трьох зловмисників,котрі вчинили розбійний напад на чоловіка

Львівські правоохоронці затримали трьох зловмисників,котрі вчинили розбійний напад на чоловіка

18.08.15 10:02 0 633
Троє чоловіків, застосувавши предмет, схожий на пістолет, відібрали у потерпілого значну суму коштів у доларах та євро. Усіх трьох зловмисників затримано.

До Залізничного райвідділу міліції, 14 серпня, звернувся 44-річний приватний підприємець. Чоловік розповів, що о 17.50 у під'їзді будинку його матері двоє невідомих чоловіків, застосувавши щодо нього зброю, відібрали барсетку, у якій знаходилася значна сума у доларах США та сумку його матері з великою сумою у Євро.

«Під час проведення слідчо-оперативних заходів, ми встановили, що до скоєння розбійного нападу причетні 37-річний мешканець міста Миколаєва, а також 43-річний та 45-річний мешканці міста Львова. Зловмисники вже неодноразово були судимі за скоєння розбійних нападів, грабежі і вбивства», - розповів начальник ЛМУ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Павло Гарасим.

Правоохоронці затримали підозрюваних відповідно до статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ