Чернівці: Кількість звернень за субсидіями збільшилась

Чернівці: Кількість звернень за субсидіями збільшилась

18.08.15 10:10 0 627
Станом на 17 серпня 2015 року із заявами щодо оформлення субсидій до районних управлінь праці та соціального захисту населення звернулись 9219 чернівчан. У Шевченківському районі опрацьовано 80,3% звернень, призначено субсидії в 72,8%. У Першотравневому районі опрацьовано 74,9% зверень, призначено субсидій – 67,9%. У Садгірському районі – опрацьовано 90,9% звернень, призначено субсидій в 87,7%. Відмовлено в призначенні субсидій по місту у 520 випадках. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга.

Міський голова Олексій Каспрук звернув увагу керівників районних у місті рад, управлінь праці та соціального захисту населення щодо більш оперативного вирішення питань нарахування субсидій мешканцям Чернівців.

« забезпечені матеріально технічно умови для призначення житлових субсидій. Достатньо комп'ютерів, принтерів, паперу тощо. на сесії Шевченківської районної ради розглядатиметься питання щодо залучення додатково для роботи з нарахуванням субсидій 15 працівників з числа осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості на умовах договору, що значно покращить рівень призначення субсидій мешканцям міста», – сказав міський голова.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Ужгороді вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ