Юнацька збірна команди України з пожежно-прикладного спорту посіла третє місце у Чемпіонаті світу серед юніорів

Юнацька збірна команди України з пожежно-прикладного спорту посіла третє місце у Чемпіонаті світу серед юніорів

18.08.15 08:31 0 607
З 2 по 9 серпня юнацька збірна команди України з пожежно-прикладного спорту взяла участь у VІ Чемпіонаті світу серед юнаків та юніорів, який відбувся у м. Гродно Республіки Білорусь.

Чемпіонат світу проводився під егідою Міжнародної спортивної федерації пожежних та рятувальників у якому взяло участь 10 команд із 9 країн, а саме: Україна, Білорусь, Чехія, Латвія, Казахстан, Литва, Словаччина, Південна Корея та Росія.

Українську команду представляли спортсмени з Івано-Франківська, Луцька, Рівного, Миколаєва, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Чемпіонат проходив у напруженій боротьбі між учасниками змагань. Юнаки змагались в усіх видах програми пожежно-рятувального (пожежно-прикладного) спорту, в трьох вікових групах: молодша вікова група, середня вікова група та старша вікова група (юніорська).

За результатами змагань українські спортсмени зайняли третє загальнокомандне місце та здобули 1 срібну та 13 бронзових медалей.

Загальний розподіл місць за результатами змагань: перше загальнокомандне місце зайняла збірна команда Чехії, друге – Росія та третє – Україна.

По закінченню змагань переможцям та призерам були вручені кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки від організаторів змагань.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: майже двісті ...
Наступна новина: Чернівці: Цьогоріч до ...

КОМЕНТАРІ