На Вінничині оформляти субсидії допомагатимуть працівники Укрпошти

На Вінничині оформляти субсидії допомагатимуть працівники Укрпошти

19.08.15 09:25 0 646
Оформляти субсидії допомагатимуть працівники Укрпошти. Про це розповів заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін на брифінгу перед початком роботи Прямої телефонної лінії Кабінету Міністрів України у вівторок, 18 серпня.

Заступник Міністра наголосив, що Уряд значно спростив оформлення субсидій. Тепер у декларації не потрібно вказувати суму доходу, а лише її вид, який отримували на протязі року: пенсії, зарплати, соціальні допомоги, стипендії. На йде активний процес виготовлення нових бланків заяв для оформлення субсидії, які отримає кожна родина поштою.

«До кінця цього місяця - на початку вересня всі домогосподарства повторно отримають листи, в яких буде зазначено як оформити субсидії, куди звертатися, як заповнити заяву та декларацію і відповідно самі бланки, - поінформував заступник Міністра.

Наразі Міністерство соціальної політики разом з Укрпоштою організовує процес навчання працівників пошти, щоб вони в разі необхідності могли допомогти громадянам, особливо в сільській місцевості, правильно заповнити бланки заяв і декларацій.

Окрім цього, на виконання доручення Прем'єр-міністра створюються мобільні офіси. Такі бригади виїжджатимуть на місця та допомагатимуть громадянам в оформленні субсидій там, де немає установ соціального захисту.

«Наше завдання полягає в тому, щоб до початку опалювального сезону ми змогли залучити до програми житлових субсидій щонайменше 4,5 млн. сімей», - зазначив Віталій Мущинін.

За його словами, на вже оформили житлові субсидії 2,3 млн. сімей. Ще майже 400 тисяч – в процесі оформлення. Це приблизно в 5 разів більше , аніж на серпень минулого року.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: за фактом ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ