В Житомирській області рятувальники вилучили з річки тіло невідомого чоловіка

В Житомирській області рятувальники вилучили з річки тіло невідомого чоловіка

19.08.15 13:54 0 652
18 серпня о 14:00 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Коростень надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню потопельника з місцевої водойми. Тіло загиблого знайшли на річці Уж, що у районному центрі. Про випадок оперативно-рятувальну службу «101» повідомили правоохоронці.

По прибуттю до місця виклику, черговий караул бійців ДСНС на надувному човні дістався до потопельника, який знаходився на відстані близько 3-4 м від берега та за допомогою рятувального обладнання дістав тіло з води. Загиблим виявився чоловік приблизно 50-ти років, особа якого наразі встановлюється.

Працівники ДСНС вкотре закликають громадян дотримуватись правил безпечного відпочинку на водних об’єктах! Зокрема відпочинок допускається тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях, де чергують рятувальні пости. Вкрай небезпечно купатися у місцях стихійного відпочинку, де не обстежене, не очищене від каміння, скла чи сторонніх предметів дно. Часто в таких місцях захід у воду не пологий, а з різкими обривами та підводними течіями. Забороняється заходити у воду зі швидкою течією та напідпитку. Адже ваше життя та життя ваших близьких залежить лише від вас самих!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ