Рівненські міліціонери вирушили на Схід

Рівненські міліціонери вирушили на Схід

19.08.15 08:06 0 636
Щаслива мить повернення і напружена – від'їзду. Так уже понад рік проводжають і зустрічають рідні, друзі, колеги зведений загін рівненських міліціонерів. Але найбільше тішить те, що всі правоохоронці повертаються живі та неушкоджені.

У зону проведення антитерористичної операції вирушили у неділю, 16 серпня, рівненські міліціонери. Там їхнього приїзду із нетерпінням чекали колеги, які 18 серпня повернулися додому.

— З честю виконуйте свій службовий та громадянський обов'язок. Підтримуйте, контролюйте одне одного, — звернувся до рівненських міліціонерів перед від'їздом у зону АТО заступник начальника УМВС України в Рівненській області Віталій Заславський. — Чекатимемо на вас у тому ж складі, що від'їжджає.

Сумно відпускати, але ще тяжче усвідомлювати, що війна досі триває. І зовсім незабаром буде новий екіпаж, але усе з тими ж обличчями. Певне, не лишилось тих, хто не побував у зоні АТО. Міняються лише дати, а проводжаючі та емоції – незмінні.

Тому із радістю та материнською сльозою щастя, що син, чоловік чи батько повернувся живим, зустрічали наших співробітників міліції. Цього разу є ще й чим пишатися. Адже наші правоохоронці у зоні АТО розкрили два резонансних злочини, під час яких вилучили чергову партію грошей та значну кількість кодеїновмісних препаратів без документів.

Заступник начальника УМВС України в Рівненській області Павло Алєксєєнко подякував усім за службу і повідомив про надання міліціонерам десятиденної відпустки. Бо за кілька днів — кожен із них заступить на службу та отримуватиме нові бойові завдання.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ