Чернігів: Разом - підтримаємо благоустрій міста!

Чернігів: Разом - підтримаємо благоустрій міста!

19.08.15 08:20 0 735
Основним напрямком роботи екологічної інспекції є виявлення осіб, котрі скоюють порушення "Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова".

Значні зусилля для знищення репутації нашого міста докладають особи, які розклеюють та розміщують свої рекламні оголошення у не встановлених місцях, а саме на стовпах, деревах, парканах тощо. Екологічною інспекцією проводиться робота по виявленню цих правопорушників та притягнення до адміністративної відповідальності.

З початку року було виявлено 28 розклейщиків та 5 посадових осіб, на яких були складені адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП та направлені на розгляд до адміністративних комісій районних у місті Чернігові рад.

Керівництво екологічної інспекції міста висловлює слова подяки керівництву ПАТ «Укртелеком» та Чернігівського тролейбусного управління, які слідкують за зовнішнім виглядом споруд, що знаходяться на балансі їхніх підприємств та своєчасно очищують та приводять до належного стану шафи та стовпи електроопори.

Чекаємо Ваших пропозицій, зауважень та побажань за адресою: м. Чернігів, пр – т Перемоги 63, тел. 67-28-25, або за телефоном «гарячої лінії» 97-41-41. Детальніше ознайомитися з «Правилами благоустрою… м. Чернігова» Ви маєте можливість на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

За інформацією сектору екології управління житлово-комунального господарства міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Подготовка новой полиции в ...

КОМЕНТАРІ