У Рівненській області рятувальники та товариство Червоного Хреста опікуються проблемами переселенців

У Рівненській області рятувальники та товариство Червоного Хреста опікуються проблемами переселенців

19.08.15 14:37 0 614
На Рівненщині рятувальники спільно із представниками товариства Червоного Хреста продовжують опікуватись громадянами, що тимчасово переміщенні з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Так, рятувальники Володимирецького району допомогли сім’ї переселенців з міста Макіївка, Донецької області. В першу чергу працівники Держслужби з НС доставили приїжджих до тимчасового місця проживання в село Заболоття, Володимирецького району.

Окрім моральної та психологічної підтримки людям було роз’яснено порядок отримання тієї чи іншої допомоги. Оскільки в даної сім’ї не було навіть речей першої необхідності, наступного дня рятувальники допомогли переселенцям дістатися до районного осередку Червоного Хреста, де їм було надано допомогу яку вони потребували, а це як гігієнічні набори, так і одяг, речі домашнього вжитку, а також іграшки для дитини та ін.

Рятувальники сподіваються, що така свого роду підтримка налаштовуватиме людей, які були вимушені покинути свої домівки та тимчасово переїхати на Рівненщину, до позитивних емоцій та відродить віру в них у мирне та щасливе майбутнє.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує, що обласний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, продовжує приймати звернення від людей, які вирішили залишити райони проведення АТО. Телефони «гарячої» лінії: «101», 0 800 500 078, 63-36-01.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ