На Хмельниччині рятувальники вчать людей правилам безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники вчать людей правилам безпеки життєдіяльності

19.08.15 10:26 0 612
З метою зменшення кількості випадків виникнення пожеж та загибелі людей на них, працівники Шепетівського районного сектору разом із працівниками Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області взяли участь у відпрацюванні Пліщинської сільської ради.

Під час заходу рятувальники ДСНС здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо навчання сільських мешканців правилам безпеки життєдіяльності.

Насамперед фахівці відвідали домогосподарства багатодітних сімей, самотніх пенсіонерів та неблагонадійних осіб. Населенню були доведені основні вимоги правил пожежної безпеки під час пожежонебезпечного періоду, а також наголошено на забороні спалювання сміття, післяжнивних залишків та сухої трави, адже це може призвести привести до пожеж будівель і навіть загибелі людей. Окремо місцевим мешканцям рятувальники нагадали правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та підозрілих знахідок. Кожному власнику оселі були вручені пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Подібні відпрацювання проводяться у всіх населених пунктах Шепетівского району для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, а також уникнення травмування та загибелі людей на них.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд зобов’язав ...
Наступна новина: Київ нарешті дав „добро” на ...

КОМЕНТАРІ