Андріян Гутник: "За допомогою еко-боксів продовжуємо впорядковувати Франківський район"

Андріян Гутник: "За допомогою еко-боксів продовжуємо впорядковувати Франківський район"

19.08.15 11:28 0 765
З 14 серпня 2015 року завдяки свободівцю Андріяну Гутнику у Франківському районі Львова запрацювали спеціяльні еко-бокси з біо-пакетами – для прибирання після собак та окремим відділенням для утилізації відпрацьованих батарейок. Проєкт, аналогів якому у Львові немає, планують розширювати на весь мікрорайон.

Над втіленням цієї ідеї команда свободівця Андріяна Гутника працювала понад 3 місяці. Спільно з мешканцями мікрорайону вже обрали місця, де до кінця серпня буде встановлено ще 10 універсальних боксів зі спеціяльними біо-пакетами для прибирання після собак та окремим відділенням для утилізації використаних батарейок. Контейнери чиститимуть майже щодня, забиратимуть відпрацьовані батарейки та відвозитимуть їх на завод для спецпереробки, аби ті не шкодили довкіллю.

"Цей сервіс є абсолютно безкоштовним. Аби зберегти наше довкілля та створити комфортний відпочинок для мешканців району, ми і встановили ці бокси. Насправді це звичайна культура кожного, яка має починатись з малого, а саме з прибирання за своїми домашніми улюбленцями у громадських місцях та правильною утилізацією батарейок. Сподіваюся, що цей проєкт сформує здорову традицію – прибирати за своїми тваринами та не викидати використані батарейки у звичайні смітники", – розповів депутат Львівської міськради Андріян Гутник.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=01eErgWN4r4

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Василь ...
Наступна новина: Рівненщина: інспектори ДАІ ...

КОМЕНТАРІ