На Вінниччині презентували проект « IХ Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно» (+фото)

На Вінниччині презентували проект « IХ Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно» (+фото)

20.08.15 09:21 0 647
18 серпня, в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась прес-конференція обласної молодіжної громадської організації «Вінницький Клуб Веселих та Найкмітливіших» щодо презентації проекту «IХ Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно» в рамках конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2015 році.

Нагадаємо, що відповідно до п.3 Обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільство у Вінницькій області на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням 10 сесії обласної Ради 6 скликання від 14 лютого 2012 року № 280 здійснюється фінансова підтримка на конкурсних засадах проектів, програм інститутів громадянського суспільства.

Так, у 2015 році Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, як організатором, проведено конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у сумі 350 тис. грн.

Участь у прес-конференції, присвяченій презентації проекту « IХ Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно» взяли участь директор міського Палацу мистецтв «Зоря» Євген Майданик та комерційний директор ювелірної компанії «Діадема» Олександр Дерун.

Розпочинаючи прес-конференцію Євген Майданик проінформував присутніх про те, що вже вдев'яте міський палац мистецтв спільно з громадської організацією «Вінницький Клуб Веселих та Найкмітливіших» проводитиме Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно, який за традицією проходитиме в день міста Вінниця.

Організатори фестивалю – виконком вінницької міської ради та ГО «Вінницький КВН» спільно з міським Палацом мистецтв за підтримки обласної державної адміністрації та обласної ради.

За словами Євгена Майданика, 9-й Між Народний ВІННИЦіАнський фестиваль комедійного і пародійного кіно стартує 21 серпня.

«Ми завжди долучаємо до фестивалю учасників із багатьох країн. Так, цьогоріч, близько 120 робіт з Нової Зеландії, Швейцарії, Австралії, Німеччини, Росії, США, Канади, Франції, Молдови, Італії та України надійшли до дирекції. Наразі, оргкомітет визначається з роботами, які увійдуть до конкурсної програми. А вже 21 серпня на площі біля Палацу мистецтв відбудеться Церемонія Відкриття кінофестивалю та показ конкурсних робіт», - повідомив Є. Майданик.

За його словами, з 21 серпня до 6 вересня роботи можна буде переглянути: на сайті фестивалю www.vinnician.org; у кінотеатрі ім. Коцюбинського (перед сеансами) та на телеканалі ВДТ-6.

Цікавинкою стане те, що п'ятого вересня, під час святкування Дня міста буде працювати кінотрамвайчик. Там можна буде ознайомитись з історією фестивалю, його переможцями та гостями. Там же буде проходити автограф-сесія за участі акторів, що приїхали на цьогорічну Церемонію Нагородження.

У неділю, 6 вересня, на Майдані Незалежності відбудеться Церемонія Нагородження переможців IX Між Народного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно. Тож, всі бажаючі з 19:00 год. можуть подивитись кращі роботи фестивалю та отримати задоволення від виступів чудових акторів: Володимира Горянського, Руслани Писанки, Віктора Андрієнка, Василя Вірастюка, Анатолія Борсюка, Володимира Бистрякова, Марини Поплавської та команди КВН «Девчёнки из Житомира».

За традицією, переможці кінофестивалю будуть нагороджені «Золотим Літаючим Слоном», виготовленим генеральним спонсором фестивалю ювелірною компанією «Діадема» (автором призу є Григорій Дерун). Варто відмітити, що новий логотип – також авторська робота Григорія Деруна.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП на Волині: під колеса ...

КОМЕНТАРІ